Sunday, February 08, 2009

Bye bye weekend

Helgen har varit rolig, fullt upp. I går åkte jag och Lina till underbara Alina som hjälpte henne med sin dator. De är verkligen ett fantastiskt gäng, är säker på att vi kommer hålla kontakten även fast vi inte jobbar mot varann längre.
När vi hade varit där hade vi endel ärenden i väsby, eftersom Linas dator var ett reklamationsärende lämnade vi in den hos skitarna Lina köpt dem i från. Bäst de sköter sig nu, annars får de med både mig o Lina och ev Uffe att göra!

På kvällen blev det schlager hos Lina och Johnny, det var trevligt som alltid. Speciellt roligt att Erik ville titta förbi. Han blev mottagen av ett fint uppträdande i form av en pyramid. Se där=)

Kom mig i säng vid 04, så segt att komma upp i dag. Vi skulle äta på Bagelstreet med Lina och Johnny, dessvärre var det fullt så vi gick över till Bönor och Bakat, även de hade Bagels, dock inte av samma kvalitée.
Efter det plockade vi upp Annika och Lars för att åka till Ikea, Lina och Johnny hakade oxå på, så snälla att vi fick låna deras bil så vi fick in våra nyinförskaffade byråer och nattduksbord=)
På vägen hem vägen hem åkte vi förbi Elle och Fredrik som varit snälla att ha hand om Rocky och Pumba hela dagen=) De höll på för fullt inför fotograferingen i morgon. Var super fint där=)

Sen vi kom hem har vi slappat framför tv:n, ätit BK=) I morgon är det dags för Pumbas kastrering, hoppas det går bra!

GRATTIS CARRO O MARTIN TILL ER FÖRLOVNING=)

Lina, lite vilsen=)


Pyramiden




4 comments:

Anonymous said...

Åh jag blir så stolt! (och avundsjuk) =o/. Puss puss

MsEmsan said...

Du är välkommen anytime=)puss

Anonymous said...

Vilken superfin pyramid!Nästa gång vill jag vara med :)
puss Lotta

MsEmsan said...

Du skulle lätt plattsa gumms=)puss