Thursday, April 27, 2006


Was is heute vor tag? Es ist Donnerstag! Ich liebe das! Ja voll!

Fatta snart helg igen! O jag åker till Paris! Det är bara 2 dagar kvar! Det är ingenting! Är bara rädd för att tiden när man har roligt går allt för fort! På måndag har David o jag varit tillsammans i 2 år! Det är en lång tid! På ett sätt känns det som vi just träffades men ändå känns det som vi varit tillsammans föralltid! Älskar dig hjärtat, du är det bästa som hänt mig!

Var hos Matilda i går, vi åt tomat,mozarella och avokado sallad med olja o basilika. Till efterätt glass med hallon o melon. Det var gott! Tyckte Pumba med som fick slicka glasskålarna. Den hunden är glupsk.

I dag ska jag klippa Rocky. Erika skulle kolla med Frida om jag fick låna deras hundtrimmer. Ska bli skit kul o se hur han blir. Kanske finns en framtid för mig som frisör?

På GNT Finland får du inte ta upp problem med dem som är över en i hiarkin. Min chef försökte ta upp våra problem med en i ledningsgruppen Finland och han bara fnös av en.
Hur tusan kan man bli så bombad att man tror man är viktigare än andra för att man har en post som anses högre?
Sjukt sjukt sjuk!

Dagens ros: Till min underbara pojkvän som bjuder mig till Paris!

Dagens tistel : Till alla uppblåsta Finnar på GNT Finland!

2 comments:

Lilla Milla said...

Lova att ni KNALLAR upp för trapporna i Eiffeltornet o inte fegar me hissen! Jag o Chris testade flåset, va riktigt ballt! HA SÅ KUL!

Vickie Vegas said...

finnar suger. både dom i fejjan och dom i landet ;)

fan vad gött med paris, har aldrig vart där men vill såå gärna åka dit! jag tror jag och kristin hoppar paris och åker på charter istället! paris e lite för HOT under den tiden på året, nog mer perfekt typ nu!
puss