Thursday, February 11, 2010

Olustigt

Gårdagens middag med Rebbs var i vanlig ordning trevlig=) De hade kvar de fantastiska vinet jag o Lina drack där sist, jag har fotat etiketten nu Lina så nu kan vi köpa det=)

Var hemma vid 21 så blev en tidig kväll, vi var båda trötta så det passade oss bra!




I dag efter jobbet gick jag förbi gymmet för att ta tag i mitt fingeravtryck, det funkade inte, den känner inte av mina fingeravtryck, hon sa att det hänt förr men att det är ovanligt!
Nu funkar mitt kort i alla fall, jag fick ett vip kort såp jag kommer in utan avtryck he he

När jag kommer hem möts jag av en polisbil utanför porten, jag gick in och hittar två poliser en trappa ned, det ringde precis på ena polisens telefon hon sa till mig att hon skulle komma upp till mig och ställa ett par frågor, då kom David hem och de frågade honom om han hört nå skrik den senaste veckan, när jag kom ner en stund senare frågade de mig samma sak, vi förstod inget.
Jag gick iväg och tränade core puls med Rebbs, när jag kom tillbaka var polisbilen kvar och även en skåpbil, David o Martin hade gått förbi våningen nedanför där de brutit sig in och det kom ut civilare typ csi:are med plastdräkter på sig och sånna väskor.
När jag gick ut med hundarna sedan stod en kille och fippla med låset.
När jag kom tillbaka från hundpromenaden kom två poliser till skåpbilen med massa saker med sig, jag hörde dem säga jag ställer soporna här.

När jag gick upp för trappen satt denna lapp på dörren:


Vi misstänker starkt att det skett ett mord, känns väldigt olustigt. Mannen som bor där har vi ej sett på ett tag, han är tillsammans med en thailändska o han är pensionär så jag har misstänkt att de åkt dit över vintern, har sett en annan man gå in och ut där, så trodde han hyrt ut.
Nu återstår det att se om vi får veta något mer, så obehagligt när det kommer en så nära vad det än nu är.

Nu ska jag lägga mig.

Sov gott!

6 comments:

Lilla Milla said...

Nämen usch! Värsta kriminalserien på gång hemma hos er ju!

Cin said...

Fy 17!!!
Mord är det alla gånger! Men hur i helvete kan det ske hos er... ni bor ju i ett fort!!!
kram
(glöm inte låsa dörren)

Annika said...

Men shit vad läskigt!!! Fruktansvärt obehagligt! Man undrar ju vad som hänt?

MsEmsan said...

Känns mkt olustigt, vi har ej fått höra något mer än, får se om vi får veta något i veckan, förundersökning pågår=(

Cin said...

Har inte sett ngt i tidningarna om det heller... hrm.

kram

MsEmsan said...

Nopps tror det ej nått dit än, väldigt hemligt under förundersökningen, men vi håller koll, inte ens styrelsen visste att polisen ens varit där när David prata med dem i fredags

kramar