Friday, June 02, 2006

Asså vissa människor är inte sanna. Fick ett inlägg i min senaste blogg:

made from dust said...
It looks like you have a strong group of friends over in Sweden. If you don't mind, take a look at my blog and comment on the portraits. I am looking for some input from some women on the photgraphic interpretations. Thanks.
10:45 PM

Jag går in, vad ser jag? En naken man i alla olika poser.... JUUUK!

5 comments:

Lilla Milla said...

Haha, va fan äre för fel på honom då?!?!

Jag kommer på Davids fest förresten, förlåt att jag inte svarat! Jobbar dock till sju, men kommer så fort jag kan.

Gunilla said...

jag som trode att någon skulle dö... i sista avsittet av oc alltså... attans alltså att jag missade det!får försöka ladda ner det alltså...skulle va kul att ladda hem hela nästa sesong men man skulle ångra sig sen när man sett allt och så har man inget att kolla på på onsdagdar sen.. tråkigt att du inte ska med oss till fabben ikväll...förutsatt att vi kommer in alltså:) puss o kram!

Vickie Vegas said...

han har skrivit i min blogg också och sa nåt om att han gillade mina foton. det är förvisso inget naket på mina foton men jag gick aldrig in på hans blogg. uäähh.

var du också på fabben igår eller?
puss

kristin said...

han skrev hos mig också!!!

Vickie Vegas said...

jag var i stan igår hela dagenmed jonas och shoppade och sen åkte vi hem och käkade god mat och hade movienight =) en wallanderrulle och jarhead blidde det. idag var vi inne på restaurangernas dag men d var så jävla kallt så vi åkte hem till jonas päron och fikade istället. hehe puss