Monday, May 28, 2007

När fotbollen inte längre är sportslig


Tycker det är helt sjukt med huliganer. De är inte där för att de älskar sporten egentligen, de är där för att de älskar att bråka. För att förstöra. För mig är inte det sportsligt.


Davids systers man P var ute i lördags i vallentuna och träffade då en ytlig bekant som han höll på o skämta med. Den ytliga bekanten är AIK:are och P är Hammarbyare. När Peter skulle gå sa han till AIK:arens kompis att han inte hade hälsat på honom och skulle presentera sig varpå han svarar att han inte skakar hand med en Hammarbyare.

När P och hans kompis går därifrån kommer det fram 3 killar och frågar vilket lag P och hans kompis håller på. P:s kompis säger att han inte håller på något lag. Då flyger de direkt på P och misshandlar honom, P:s kompis försöker gå emellan då börjar de misshandla honom oxå. Sen går de tillbaka och fortsätter sparka på P, trots att han ligger ner. De sparkar mycket mot huvudet och ansiktet. Tillslut kommer det en annan person förbi som larmar polisen. Då blir de rädda och drar. P:s kompis tror att han är död, men han reser sig upp och spyr. När han kommer till sjukhuset röntgar de huvudet, som tur är har inget gått sönder, men han har tredje gradens hjärnskakning och tänderna är lösa. Han har tom ett fotavtryck på sidan av skallen samt på ryggen. Det enda han minns är att de hade tatueringar med Baby boys sthlm (aik huliganer) samt vita gymnastik skor. Han blev medvetslös så han minns inte så mycket.

Hans kompis pappa var kriminalare så han åkte ut på en gång och letade, 4 personer sitter häktade. Hoppas de jävlarna åker dit! Peter är en fin människa som aldrig skulle göra någon illa. Han älskar fotboll för spelets skull,han skulle aldrig mucka till bråk. Så hemskt att sånna här huliganer ska finnas bara för att förstöra!


Dagens tistel till dem!

No comments: