Sunday, October 25, 2009

Söndag

Denna helgen har verkligen flygit förbi=(

I går hittade vi kaklet vi ska ha, toksnyggt o dyrt, men det var det sonm föll oss båda i smaken, så det fick bli det=) Dock 4 veckors lev tid, men den som väntar på något gott=)

I dag har vi varit på tippen sen hållt på o hammra bort murbruk, är helt slut! Nu ska vi ta en lugn o skön kväll, ska ringa o beställa lite thai o ta en dusch.

I morgon är det måndag, men vi får sova en timme längre=)=)=)

Ciao!

4 comments:

Cina said...

Väntar med iver på bilder om byggandet... Visst hade ni oxå högblanka luckor?
Vad tog ni för kakel?
kram

MsEmsan said...

Ja lite dålig med uppdaterandet, självklart ska bilder upp=)

Vi har vita högblanka, kaklet är gråa, smala, i ark så var tredje rad är i ljusare grått med silver shimmer i, så snyggt! Sen ska vi ha silver glittrig fog om framhäver den shimmrande raden mer, kommer bli kalas=)

Vad ska ni ha?=)

Cina said...

Vet inte faktiskt. Lyckades byta skivan till valnöt, visserligen laminat men ändå... Var igår och skulle titta på tapeter, men blir frustrerad; Varför fastnar jag alltid för det dyraste? Skulle behöva åka runt, men är bunden till hemmet pga kroppen...
Väntar som sagt med iver på bilder, kanske blir det enklare att se hur snyggt ni får det och på så sätt välja vad vi ska ha... haha... kram

MsEmsan said...

Ja men det är ju så, man dras till det=) Såg typen av tapet du lagt upp, skitsnygg! Finns liknande på Fredells, vet ej priserna, men de hade mkt fint=)
När måste ni bestämma Er då?
Jobbigt när man har ont o behöva tänka på sånt=(

He he he, ja forhoppningsvis kommer köket vara brukbart efter helgen, kalket kommer dock dra ut på tiden ännu mer=(