Tuesday, June 23, 2009

Ha ha

Erika o hennes vänner skulle anordna en möhippa och skulle ta dit en krokimodell för att hennes vän är konstnärlig, de fick dock lite skamliga förslag:


Alternativ 1 med en twist av alternativ 4 på slutet låter ok. Bäst att vi kommer överrens i förväg exakt vad den twisten innebär bara - så att inga i gänget blir chockade.

1) Den vanligaste twisten är att bruden utmanas att "måla en till svärmor". Efter den vanliga krokin blir det då en kort paus och när modellen kommer tillbaka och tar av sig handduken så får hon en "liten" överraskning. Därefter får hon sitta första parkett med modellen nära sig och helt enkelt teckna en detaljstudie av ett stånd.

2) Efter detta så är det vanligt att bruden utmanas ytterligare - nu åter efter en kort paus kommer modellen tillbaka i samma "tillstånd" och har med sig en palett med lite fingerfärger. Nu skall bruden helt enkelt färglägga detaljen i fråga...

3) Alternativt till nummer två eller som ett komplement till nummer ett och två så brukar bruden utmanas att posera ihop med modellen som en avslutande grej. Här finns alla varianter från att hon klär av sig naken, till bara underkläder eller är fullt klädd.

Dessa tre är de absolut vanligaste utmaningarna som ingår i "roliga timmen". Vad tror du? Skulle det funka för er möhippa?

Läste i går i vasastans tidningen, någon mer som råkat ut för samma modell;-)

Efter en härlig dag är det dags för kvällens överraskning –kroki!
Vi har druckit en del vin men är ändå ganska städade när MR krokimodell dyker upp med en diskret knackning, In glider *pip*och ber att få låna toaletten.
Det är inga konstigheter, han måste ju byta om, men det tar sånn tid. Nåväl han kanske är nervös och måste gå på toa. Vi hör hur dörrhandtaget trycks ned. In kommer Björne, ready to go, om man säger så. Det hela kändes märkligt och rätt genant. Det är en sak att måla av en naken karl, en annan att måla av en karl i sitt fullbordade tillstånd.

1 comment:

Anonymous said...

How old was the naked man?