Thursday, March 20, 2008

Besvikelse

I går hämtade vi nycklarna och åkte till lägenheten. När vi kommer dit ser vi att det ej är flyttstädat, grymt äckligt och skitigt! Det är även massa saker kvar och mycket post. Vi har oxå fått endast en komplett uppsättning av nycklar.

David ringer till mäklaren som är dryg och nonchalant mot honom. Vi ringer dit Maija Lisa som kommer debitera säljaren för detta.
Man blir så jävla besviken, vi hade planerat att köra över saker i går, vi kunde ju inte det eftersom den ska städas i dag....

Den mäklarfirman vi köpte/ sålde med kommer jag aldrig nånsin mer använda eller rekomendera till någon! Har skött allt uruselt!
Är ändå de största affärerna man gör i sittr liv, då ska man bli bra bemött. Jag skulle aldrig kunna bemöta någon kund som vår mäklare bemött oss. Tom David har lackat ur och han har varit snäll in o det sista.

Någon måtta får det lov att vara!

1 comment:

Elle said...

usch,,,man blir så farbannad när man hör sånt där,,,fy,,,men vi kommer i alla fall o hjälper er imorn,,,allt kommer fixa sig till d bästa när d e klart i alla fall,,,,I just know it,,,puss