Tuesday, October 17, 2006

Hata Tdc!

Vi har haft tdc sen vi flyttade in här. Först fick vi inte faktura på flera månader. Trots att jag ringde och efterlyste den hela tiden och de sa att de skulle återkomma gjorde de inte det. Sen fick vi en faktura för fem månader, inte så himla kul!
Nu när man ska flytta bredbandet kostar det 500 spänn. Telia tar 250 kr för telefonen, bättre pris. Om man startar nytt tdc kostar det inget i installationavgift. Helt sjukt. Så rent krasst skulle vi kunna säga upp bredbandet och starta det igen på den nya adressen. O tjäna på det! Måste kosta mer för det med tanke på pappersarbetet. Vi har 3 månaders uppsägningstid och även o vi betakar för den sista månaden vi inte har nått så tjänar vi på det... sjukt!
Får se hur vi gör. Just nu känns det som ví kommer drunkna i utgifter så vi får se hur det blir i jul. Fast det rör sig om 2 månader, sen återgår allt till det normala igen.

Nu ligger vår lägenhet ute på väsbyhem. Kom ut i dag o redan 71 anmälningar. Kommer man säkert få börja visa lägenheten redan nästa vecka. Hoppas det e någon som kan tänka sig flytta in innan så vi bara får en dubbel hyra=) Men sån tur lär vi ju inte ha=(
Vår granne vägg i vägg ska också flytta. Inte för att de socialiserat sig nått men jag vet ändå för kvartetsvärden Benny skvallrade.

I kväll är det DP! Vad kul det ska bli, missade förra veckan=(

Go kväll gott folk!

1 comment:

Lilla Milla said...

Haha, jag har plats 2 på er lägenhet! Om jag skulle anmäla mej vill säga, va tvungen o logga in o kolla. :)