Saturday, November 22, 2008

Lugnt o skönt

Denna lördag har bara varit lugn och skön, vi sov ut. När vi vaknade mötte vi Erika I Hagaparken för en lång promenad, hundarna sprang omkring tills de såg ut som snöbollar=) De älskar snön, Pumba åt den efter han sprungit hi hi
När vi var påväg tillbaka kom en tjej med en barnvagn och en hund som såg ut som blandras mellan rotweiler labrador gående mot oss. Hunden började skälla på våra hundar och helt plöstligt tappar hon hunden och den springer för att attackera Pumba, David slänger sig ner på marken för att skydda Pumba och trycker bort hunden som är påväg att hugga David. Tjejen som har hunden går ej fram direkt när hon väl kommer fram till David säger hon bara : " Hunden är snäll". Det enda David sa var:" ja, det ser ju verkligen så ut..." Sen gick vi därifrån. Var verkligen otäckt att hon hade så dålig koll på hunden, kan ej varit hennes. Tur att den ej fick tag på Pumba för då hade han ej varit vid liv.
Dagens Ros går till Babe=)

När vi kom hem igen duschade vi, alla var helt stenfrusna! Sen gick David, jag och Erika och åt sen lunch på Sirap, Erika och David tog Brunch meny ocj jag tåg Blåbärs pannkakor=)

Nu sitter vi bara och tar det lugnt, ska köpa nån färdig mat och hyra film. Måste bli av med min förkylning till London! Inte många dar kvar nu=)

Ha en trevlig kväll!

No comments: