Wednesday, November 15, 2006

Trött onsdag

I dag är jag sjukt trött! Vad hösten gör med en! Var i lägenheten i går med mer saker. Skruvade även upp kökbordet och två stolar. Ska fortsätta med resten en annan kväll. Vi kom därifrån sent och när vi åkte hem stannade bilen framför oss. David stannade och frågade vad som hänt. Då hade han kört på ett djur. David och jag åkte och letade och hittade en liten bambi... Den var tvärdö. Jättehemskt, den var så liten o söt.
Så vi kom i säng skit sent och jag vaknade 5 i morse. Så det känns. Blir en skön, lugn kväll med hundarna. David är i Östersund kommer hem i morgon. Då blir det mer packande av. Blir skönt när allt är klart, tar på krafterna att packa. Men kul ska det bli, har hyrt bil till på lördag, en stor, så förhoppningsvis räcker det med ett lass.

I kväll är det OC=) Det är så himla bra! Sen är det Freddie och det är sjukt bra det med!

1 comment:

Gunilla said...

hej! jag vet, det ska verkligen bli så himla roligt! är det inte dax för erika snart..eller kanske för dig, hihi..det är verkligen så himla roligt att flytta men ändå jobbigt..roligast är typ när man precis har flyttat in allting och kan sätta sig ner och pusta ut liksom... Lycka till med flytten i helgen!!