Thursday, June 07, 2007

Utmaning

Jag blev utmanad av Matilda so here I go.

1. Jag har extrem bacillskräck nästan så jag tror det kan vara farligt för mig. Jag måste tvätta händerna efter allt jag gör, och jag sitter absolut aldrig under några omständigheter på offentliga toaletter. Jag har för ett halvår sen slutat lägga papper på toaletterna på jobbet.

2. Jag har sjuk humor, David säger att jag bara skrattar när andra gör sig illa. Dock är inte detta sant. Men skade glädjen är den enda sanna glädjen;-)

3. Jag måste alltid lukta på allt. Även om jag vet att det kanske inte alltid luktar gott. Kommer på mig själv ibland, men allt måste lukta gott.

4. Jag måste alltid känna att ytterdörren är låst ett flertal gånger innan jag lägger mig. Alla garderober och lådor måste vara stängda. Är David bortrest tar jag mig några varv i lägenheten för att försäkra mig att ingen är där samt sover jag alltid med lamporna tända.

5. Jag får panik på folk som är sega i tunnelbanan. Jag skulle vilja armbåga någon ibland så de flyttar sig, är dock för snäll för det.

REGLER: Som utmanad ska du nu skriva 5 st underliga/egendomliga saker om dig själv i din blogg. Här ska du samtidigt lägga in dessa regler. Efter det är gjort skriver du en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska kolla/läsa din blogg för mer information. Utmana 5 nya personer vars egendomligheter du vill upptäcka. Lägg till deras namn i din blogg så att folk kan kolla vem som är utmanad.

No comments: